Koronatilanteen vaikutus JyväsLentiksen toimintaan
6.3.2021 21:52 Uutiset / Pääsivusto

Koronatiedote 6.3.

Koronapandemian tilanne pahenee valtakunnallisesti ja valtiovalta on viimeisen viikon aikana todennut maahan poikkeusolot ja ottanut käyttöön valmiuslain ensimmäiset pykälät. Jyväskylän kaupunki totesi kuitenkin 5.3., että koronatartuntojen määrät ovat Jyväskylässä pysyneet viime viikkoina maltillisina, joten lisärajoituksille ei epidemiatilanteen valossa nähdä perusteita eli ryhmäharrastoimintaa ei rajoiteta. Kaupunki kuitenkin suosittelee, että liikuntaharrastuksissa tulee nyt kaikkien ikäryhmien osalta välttää otteluita ja turnauksia.

Lentopalloliitto puolestaan linjasi viime viikolla, että A-C-ikäisten pelit on keskeytetty 3.4. asti ja välierät jätetään pois. Pelit jatkuvat toukokuulle asti.

JyväsLentiksen hallitus päätti kokouksessaan eilen, että JyLen junioreiden ja naisten 1-joukkueen harjoittelu voi jatkua ennallaan nykyisiä turvallisuusohjeita noudattaen.

Samalla hallitus päätti, että junioreiden ottelu- ja turnaustoiminta keskeytetään toistaiseksi ja että N1 ei matkusta leviämisalueen vieraspeleihin 28.3. asti. Pelaamisen jatkamista käsitellään, kunhan nähdään koronatilanteen sekä viranomaisten ohjeiden kehitys. Perusteena pelaamisen keskeyttämiselle on halu pienentää jokaisen jyleläisen riskiä saada koronatartunta.

Tsemppiä treenisaleille!


   
Lisää uutisia
JyväsLentis ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat