EM-kisojen lipunmyynti käyntiin - hanki liput JyLen kautta
Julkaistu: 18.03.2021 00.00

EM-kisojen lipunmyynti käyntiin - hanki liput JyLen kautta


Miesten lentopallon EM-kisat isketään Tampereella 1.-8.9.2021.

JyväsLentis on mukana kotikisojen lipunmyynnissä, joten osta lippusi meidän kautta ja tuet samalla JyLen junioritoimintaa! Nyt myynnissä ovat 4-päivän lippupaketit ja päiväliput.

Mikäli Covid-19 tilanteesta johtuen syyskuun EM-kilpailut joudutaan toteuttamaan ilman katsojia, palautetaan lipunostaneille lipusta maksettu hinta, josta on vähennetty käsittelykulut.

Osta lippusi näiden linkkien kautta ja hyväksy ostosivun kysyessä sen evästeet, niin ostosi kirjautuvat JyLelle ja saamme niistä provision. Jos ette ole aikaisemmin kirjautuneet Ticketmasterin verkkokauppaan, luokaa käyttäjätunnus ja kirjautukaa sen jälkeen omalla sähköpostiosoitteellanne. Seuralipunmyyntilinkin evästeiden hyväksyminen on tärkeää, koska muuten ostot eivät kirjaudu JyLelle!

Tehdään yhdessä kisoista huipputapahtuma!

Myyntilinkki päivälippuihin:

https://www.ticketmaster.fi/feature/eurovolley/seu...

Myyntilinkki ajalle 1.-4.9. (avajaiset ja ke-la -pelit):

https://www.ticketmaster.fi/event/292381?CL_ORIGIN=ORIGIN2&utm_source=website&utm_medium=JyvasLentis&utm_campaign=lentopallonem_joukkuepaketit_ke-la

Myyntilinkki ajalle 5.-8.9. (su-ke -pelit):

https://www.ticketmaster.fi/event/292463?CL_ORIGIN=ORIGIN2&utm_source=website&utm_medium=JyvasLentis&utm_campaign=lentopallonem_joukkuepaketit_su-ke

Seuran uusimmat