Koronatilanteen vaikutus JyväsLentiksen toimintaan
29.3.2021 12:16 Uutiset / Pääsivusto

Koronatiedote 29.3.

Koronapandemian tilanne on edelleen valtakunnallisesti varsin vaikea erityisesti muuntovirusten vallatessa tilaa ja levitessä etenkin nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa. Valtiovalta viimeksi 28.3. pääministerin suulla kehotti vähentämään kontakteja ja välttämään matkustamista. THL suosittelee vähentämään matkustamisen Suomessa vain välttämättömään, samoin myös Jyväskylän kaupunki suosittelee välttämään matkustamista leviämisalueelle. Valtiovalta jatkoi eilen sulkutilaa ja samalla valmisteluun on otettu liikkumisrajoitukset, joita kaavaillaan erityisesti pääkaupunkiseudulle ja Varsinais-Suomeen.

Jyväskylän kaupunki totesi tiedotteessa 26.3. seuraavaa: "Tilanne Jyväskylässä on kokonaisuudessaan kohtuullisen hyvä. Tartuntojen taustalla on kuitenkin yhä useammin muuntoviruksen aiheuttamia tartuntoja, joten tilanne voi lähteä nopeasti myös heikentymään. Siten nykyiset rajoitukset ja suositukset syytä pitää voimassa." Eli näin junioreiden harjoittelu voi jatkua ja kaikissa ikäryhmissä suositellaan välttämään otteluita ja turnauksia, joissa harrastusryhmät sekoittuvat. Tällä pyritään turvaamaan harjoittelun jatkuminen.

Lentopalloliitto puolestaan viesti viime perjantaina, että A-C-ikäisten pelit tullaan huhtikuulta perumaan ja pelejä on tavoite jatkaa toukokuussa. Liitto tarkentaa pelien jatkamisen mallia myöhemmin.

Näillä perusteluilla ja huolellisen harkinnan jälkeen JyLen hallituksen kokouksessa 28.3. päätettiin seuraavaa:

  • junioreiden ja N1n harjoittelu voivat jatkua kuten aiemminkin koronaohjeita noudattaen
  • JyLen joukkueet eivät osallistu otteluihin ja turnauksiin huhtikuun aikana.

Perusteena pelaamisen keskeyttämiselle on edelleen halu pienentää jokaisen jyleläisen riskiä saada koronatartunta.

Hallitus seuraa viranomaisten ohjeistusta tiiviisti ja mikäli niissä tapahtuu muutoksia ja ne aiheuttavat tarpeen reagoida, olemme aktiivisia.

Tsemppiä treenisaleille!


   
Lisää uutisia
JyväsLentis ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat