JyväsLentis luopuu naisten 1-sarjapaikasta, Riemu hakee paikkaa
2.6.2021 13:34 Uutiset / Naisten 1-joukkue

JyLe luopuu 1-sarjapaikasta


JyväsLentiksen hallitus päätti maanantain kokouksessa, että JyväsLentis ei osallistu naisten 1-sarjaan tulevalla kaudella. Kevään aikana tehtiin kovia ponnisteluita sen eteen, että joukkueen taustat ja talous saataisiin sille tasolle, että 1-sarjaan voitaisiin ilmoittautua. Valitettavasti siinä ei onnistuttu, viimeisenä takaiskuna Lentopalloliiton kilpailuryhmä päätti laajentaa sarjaa kolmella joukkueella ja tätä kautta nostaa sarjan kustannuksia entisestään.

Liikunnan Riemu on hakenut JyLen paikkaa 1-sarjaan. Osa pelaajista ja valmennuksesta on siirtymässä Riemuun ja näin liiton sääntöjen mukaan paikan pitäisi siirtyä Riemulle. JyLe toivottaa Riemulle menestystä naisten 1-sarjatoiminnan jatkamisessa Jyväskylässä.

JyväsLentis keskittyy jatkossa alkuperäiseen päätehtäväänsä eli junioritoiminnan laadukkaaseen toteuttamiseen. Junioripuolella JyLellä on noin 150 junioria ja tätä määrää pyritään jatkossa kasvattamaan entisestään.

"Valitettavasti joudumme luopumaan 1-sarjapaikasta, koska emme ole viime vuosina onnistuneet vahvistamaan edustusjoukkueidemme taustaorganisaatiota ja sitä kautta taloutta. Harmittavaa, ettei Jyvässeudun lentopalloihmisiltä ole löytynyt intoa lähteä tekemään taustatyötä edustusjoukkueidemme taustalle. Toisaalta hyvänä puolena tässä on se, että nyt voimme JyLessä täysipainoisesti keskittyä junioritoiminnan kehittämiseen entistä paremmalle tasolle.", toteaa JyväsLentiksen puheenjohtaja Mikko Häyrinen.


   
Lisää uutisia
JyväsLentis ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat