Hieno hellesää vauhditti junioribiitsareiden pelejä Tuokkarilla
11.6.2021 21:04 Uutiset / Pääsivusto

Olosuhteet suosivat junnubiitsareita


U16-sarjan tytöt ja pojat pelasivat kuuman biitsipäivän aikana Tuomiojärven biitsikentällä kaikkiaan 83 ottelua, joissa selviteltiin alkulohkojen järjestys ja näin lähtökohdat lauantain sijoituspeleihin. Olosuhteet tekivät pelaamisesta raskasta, mutta pelaajat esiintyivät kauden avausturnauksessa edukseen ja peli kehittyi pelikokemuksen karttuessa.

JyväsLentiksen pelaajista puhtaalla saldolla etenivät sijoituspeleihin tytöissä ranking-kakkosena turnaukseen lähteneet Henni Bruce (kuvassa vasemmalla) ja Sanni Siika-aho sekä ranking-seiskat Krista Kämppi ja Helmi Rantala. Poikien U16-sarjassa myös puhtaalla voittosaldolla jatkopeleihin etenivät ranking-kolmosparin Viljami Mäyrä ja ranking-nelosparin Matias Siika-aho. Myös muut JyLe-pelaajat esittivät päivän aikana hyviä otteita.

Lauantain sijoituspelit käynnistyvät klo 10.00. Tyttöjen turnaus huipentuu välieriin klo 15.00 ja 15.50 sekä mitalipeleihin klo 16.40. Poikien välierät alkavat klo 15.50 ja mitalipelit päättävät U16-sarjojen pelit klo 17.30.

Tuomiojärven rantakahvila palvelee sekä pelaajia että katsojia koko viikonlopun ajan!

U16-sarjojen otteluohjelmat ja tulokset löytyvät seuraavista osoitteista:

Tytöt U16 https://beachvolley.torneopal.fi/taso/sarja.php?tu...

Pojat U16 https://beachvolley.torneopal.fi/taso/sarja.php?tu...

Kuva: Onni Keinonen


   
Lisää uutisia
JyväsLentis ry
Kategoriat