Hautsalo/Kyröläinen tyttöjen ja Kuikka/Peräsalo poikien U14-sarjojen voittoon
Julkaistu: 13.06.2021 00.00

Sunnuntaina pelattiin Tuomiojärven uimarannan beach volley -kentillä U14-sarjojen paremmuudesta. Turnaukseen rankingykkösinä lähteneet parit ottivat voitot sekä tytöissä että pojissa.

Tyttöjen sarjan voittoon pelasivat Menni Hautsalo ja Maisa Kyröläinen vakuuttavien otteiden jälkeen. Pari joutui tiukoille ainoastaan välierässä lopulta turnauksessa neljänneksi sijoittuneita Sara Lehtosta ja Siiri Nielikäistä vastaan. JyväsLentiksen Maija Paakkunainen ja Emmi Sutinen ottivat turnauksessa hopeaa koettuaan ainoan tappionsa finaalissa. Kolmannen sijan ottivat Vilja Hautsalo ja Ella Lehikoinen.

Pojissa voiton veivät Kevin Kuikka ja Niilo Peräsalo. Pari eteni finaaliin asti hyvin vakuuttavasti ja vasta finaalissa Ossi Lehtiö ja Eemi Marttila pystyivät haastamaan voittajat. Kolmanneksi sijoittuvat Leo Esko ja Lari Roininen, jotka olivat sarjan nuorin pari ja he voivat pelata tässä sarjassa vielä pari vuotta. JyLen Vertti Poikonen ja Taavi Vilokkinen sijoittuivat seitsemänneksi.

Kolme pitkää päivää junioribiitsiä takana Tuomiojärven rannan erinomaisissa olosuhteissa. Pelin taso oli kokonaisuudessaan hyvää, etenkin kun huomioidaan se, että kyseessä oli kesän ensimmäinen turnausviikonloppu. Junnujen kausi jatkuu tulevalla viikolla Sastamalassa ja Eurassa.