Otto ja Aleksi edustamaan Suomea biitsin U19 MM-kisoihin
Julkaistu: 26.08.2022 15.19

JyväsLentiksen ja JKLBeachin kasvatit Otto Keinonen ja Aleksi Oksanen eli Beach Volley Team Keinonen & Oksanen on valittu Suomen edustajiksi beach volleyn U19-ikäluokan MM-kisoihin

MM-kisat pelataan syyskuun 14-18. Turkin Dikilissä. Oton ja Aleksin turnaus alkaa 24 joukkueen karsinnasta, josta 32 parin pääsarjaan selvittää 4 paria. Kaksikko on aiemmin edustanut Suomea kahdesti nuorten EM-kisoissa (2019 ja 2021).

Kulunut kesä oli kotimaassa parin ensimmäinen vain aikuisten sarjassa. Kesän parhaimpina tuloksina Otto ja Aleksi sijoittuivat JNBT-kiertueen finaaliturnauksessa toiseksi, voittivat JNBT-kiertueen Sastamalan osakilpailun ja ottivat kolmannet sijat sekä Kouvolan että Jyväskylän JNBT-osakilpailuissa. SM-kiertueella tuloksena oli kaksi yhdeksättä sijaa Sastamalassa ja Kalajoella.

Beach Volley Team Keinonen & Oksanen löytyy Facebookista ja Instagramista!