JyLe vahvasti edustettuna C- ja B-ikäisten alueSM-turnauksissa
Julkaistu: 25.09.2022 00.00

JyLe vahvasti edustettuna C- ja B-ikäisten alueSM-turnauksissa

C-ikäisten alueSM-turnaus pelattiin Mikkelissä 16.-18.9, ja JyLe oli edustettuna kolmessa Lännen joukkueessa. C1-tytöt sijoittuvat neljänneksi ja JyLeläisistä joukkueessa pelasivat Maija Paakkunainen, Emma Sutinen ja Viivi Jermolainen. C2-tytöissä, joka sijoittui turnauksessa kahdeksanneksi, pelasivat Priscilla Sivonen, Sara Paananen ja Milla Jermolainen. C1-tyttöjä valmensi JyLe-valmentajista Essi Tuomola.

C2-pojat sijoittuivat seitsemänneksi ja joukkueessa olivat Taavi Vilokkinen ja Vertti Poikonen. Lisäksi joukkueeseen oli nimetty Väinö Saloranta, joka joutui sairastumisen vuoksi jäämään pois turnauksesta.

B-ikäisten turnaus pelattiin puolestaan Helsingissä 23.-25.9. ja JyLe oli edustettuna 14 pelaajan ja kahden valmentajan voimin Lännen joukkueissa. B1-pojat ottivat turnauksen kolmannen sijan ja joukkueessa pelasi JyLestä Lauri Ahvenjärvi, Teemu Hakonen, Konsta Luttinen, Matias Siika-aho, Patrik Kinnunen ja Viljami Mäyrä. Kahdeksanneksi sijoittuneissa B2-pojissa pelasivat Viljami Poikonen ja Elias Nuija.

B1-tytöt sijoittuivat neljänneksi ja joukkueessa JyLeläisistä pelasivat Krista Kämppi, Henni Bruce ja Jasmin Storck. JyLestä pois siirtyvät Sanni Siika-aho ja Ella Rantakangas kuuluivat myös joukkueeseen. Siiri Ahvenjärvi pelasi Lännen B2-tytöissä, joka sijoittui viidenneksi. Krista valittiin turnauksen tyttöjen tähdistöön!

JyLe-valmentajista B1-poikien valmennuksessa oli mukana Pentti Siika-aho ja B2-tytöissä Essi Tuomola.