JyLen uutiskirje 12/22
Julkaistu: 08.12.2022 14.07

JyLen uutiskirje 12/22

Ennen kuin lentopalloväkikin rauhoittuu hetkeksi joulun viettoon ja pelit sekä treenit jäävät tauolle, on tullut aika kertoa teille vähän tapahtumien kohokohdista ja seuran edustusjoukkueiden kuulumisista. Seuraavissa kirjeissä tulemme esittelemään muutkin joukkueet.

SEURAN PIKKUJOULUT Sunnuntaina 11.12. Gradia Viitaniemi D-sali

Tervetuloa seuran pikkujouluihin sunnuntaina 11.12. klo 12.00 alkaen, jolloin pelataan Naisten 2-sarjan kärkiottelu JyväsLentis – Pieksämäen Tsemppi. JyväsLentis johtaa sarjaa yhdellä pisteellä ennen Tsemppiä. Ottelussa otteluisäntänä Kauppakeskus Seppä ja luvassa upeita arvontapalkintoja, Joulupukki vierailee, yllätysohjelmaa sekä pelin jälkeen kahvi-/glögitarjoilu piparin kera, lapsille vaihtoehtona limsa. Kannattaa tulla paikalle hyvissä ajoin. Liput 3e/5e, seuran juniorit ilmaiseksi.

JOUKKUEKUVAUSTEN AIKATAULU 11.12. (Gradia Viitaniemi D-sali monitoimisali)

  • Klo 9.00-9.20 C-pojat
  • Klo 9.20-9.50 C2-tytöt
  • Klo 9.50-10.20 N2 / A-tytöt
  • Klo 10.20-10.40 E- ja F-ikäiset
  • Klo 10.40-11.00 D-tytöt mini
  • Klo 11.00-11.20 Tytöt harraste
  • Klo 11.20-11.40 B2-tytöt
  • Klo 11.40-12.00 Miehet/A-pojat/B-pojat

E- JA D-IKÄISTEN TEHOTREENIT KORPILAHDELLA!

Lännen päävalmentaja Aapo Rantanen vieraili Korpilahdella ja veti E- ja D-ikäisille tehotreenit. JyLestä oli mukana yhteensä 25 junnupelaajaa (7 E-ikäistä ja 18 D-ikäistä). Aapon vetämä treeni keskittyi hyökkäyksen harjoittamiseen ja perustekniikkaan. Pelaajat nauttivat ja olivat innokkaita harjoitteissa.

LAURI AHVENJÄRVI JA MATIAS SIIKA-AHO U17-POIKIEN MAAJOUKKUERYHMÄÄN!

JyväsLentiksen Lauri Ahvenjärvi ja Matias Siika-aho on valittu U17-poikien maajoukkueen seuraavalle leirille, joka pidetään joulukuussa. Pelaajia on mukana enää 16 ja tästä ryhmästä lopulliseen maajoukkueeseen valitaan 12–14 pelaajaa, jotka valmistautuvat tammikuussa pelattaviin EM-karsintoihin.

JYLE-MIESTEN JA A-POIKIEN KOKOONPANO UUDISTUI JA NUORENTUI ENTISESTÄÄN

JyLen miesten ja A-poikien joukkue on alkaneella kaudella entistä nuorempi. Joukkueessa pelaa 5 A-ikäistä, 7 B-ikäistä ja kolme aikuisikäistä pelaajaa. A-ikäisiä ovat Niko Korhonen, Henrik Miettunen, Oskari Murtoniemi, Niko Pennanen ja Mikko Rintala. B-ikäisistä mukana ovat Lauri Ahvenjärvi, Aaron Huotari, Patrik Kinnunen, Konsta Luttinen, Viljami Mäyrä, Elias Nuija ja Viljami Poikonen. Aikuisikäisiä ovat puolestaan ukrainalainen Denis Dykarov, Niko Hirvonen sekä Juho Liimatainen.

Viime kauden pelaajistosta poistui iso osa eri syistä. Osa siirtyi kovempiin peliympyröihin: Keinosen Otto ja Oksasen Aleksi Kyyjärvelle liigaan ja Lehtosalon Niko Tampereelle 1-sarjaan sekä Siika-ahon Matias Kuortaneelle liiton valmennuskeskukseen. Osalla opinnot veivät muihin maisemiin ja osalla alkava talvi menee armeijan harmaissa.

Joukkue pelaa kahta sarjaa, A-poikien SM-sarjaa sekä miesten Keski-Suomen aluesarjaa. Pelit ovat käynnistyneet hieman mollivoittoisesti, mutta yhteisen pelikokemuksen karttuminen parantaa varmasti tuloksia vähitellen. Seuraava A-poikien turnaus on 17.12. kotiturnaus Graniitin Halli 2:ssa klo 11.00 alkaen ja miesten aluesarja jatkuu ensi vuoden puolella 8.1. Keltinmäen koululla

NAISTEN JA A-TYTTÖJEN ESITTELY

Tällä kaudella JyLen A-tyttöjen ja naisten 2-sarjan joukkue koostuu 2003–2007-syntyneistä junioreista sekä kahdesta aikuispelaajasta. Joukkueen pelaajat kaudella 2022–2023 ovat: 1 Seppänen Kerttu, 2 Kotonen Ella, 3 Kuusela Netta, 4 Kämppi Krista, 5 Storck Jasmin, 6 Ek Veera, 7 Niemelä Anni, 8 Bruce Henni, 9 Vesterinen Emma, 10 Hanhinen Tia, 11 Ahvenjärvi Siiri, 12 Laitinen Saana, 13 Alvoittu Veera.

A-tytöillä on kolme turnausta takana, joista ensimmäinen pelattiin Nurmossa 15.10., toinen Kauhajoella 5.11 ja kolmas Kempeleessä 26.11. Seuraava A-tyttöjen turnaus pelataan lauantaina 17.12. Kuopion suunnalla, kun vastaan asettuu Ploki, Puijo Wolley ja Team AK. A-tytöissä joukkueen peli on vielä ailahdellut ja vielä joukkue ei ole esittänyt parastaan. Niinpä Kuopion turnaukseen lähdetään taistelemaan ja hakemaan tasaisuutta suorituksiin.

Naisten 2-sarja on alkanut oikein hienosti. Viime kauden jännitykset on karisteltu pois ja tällä kaudella peli on mennyt selvästi eteenpäin. Alkusarjan yhdeksästä pelistä seitsemästä on napsunut voitto. Alkusarjaa on jäljellä pelin verran, jonka jälkeen lohkon kolme parasta jatkavat matkaa ylempään jatkosarjaan. Joukkueella on tavoite kirkkaana mielessä ja loppusyksyn viimeisessä pelissä taistellaan pisteistä lohkokakkosta vastaan.

Tulevat naisten 2-sarjan ja A-tyttöjen pelit: N2 kotipeli sunnuntaina 11.12. klo 12 Gradia Viitaniemi D ja A-tytöt turnaus lauantaina 17.12. Kuopio.

TULE MUKAAN JYLEN TOIMINTAAN!

Seuran toiminnan kehittyessä etsimme jatkuvasti uusia ihmisiä seuratoimintaan hyvässä seurassa. Täytä lomake osoitteessa https://www.jyvaslentis.fi/lomakkeet/179/mukaan-jylen-toimintaan ja kerro missä roolissa haluat tulla mukaan seuratoimintaan, niin olemme yhteydessä!

TSEMPPIÄ KAIKILLE JOUKKUEILLE VUODEN VIIMEISIIN PELEIHIN JA TURNAUKSIIN!