JyväsLentiksen juniorit esiintyivät vahvasti C-ikäisten alue-SM-kisoissa
JyväsLentis ryJulkaistu: 20.09.2021 13.23

JyväsLentiksen juniorit esiintyivät vahvasti C-ikäisten alue-SM-kisoissa

C-ikäisten alue-SM-turnaus pelattiin Hollolassa 17.-19.9.2021. Turnaukseen osallistuu viiden alueen kunkin ikäluokan parhaimmisto eli yhteensä n. 100 junioria. Alueellisen katsastus- leiritys- ja SM-turnausjärjestelmän tavoitteena on tarjota nuorille lahjakkaille lentopalloilijoille väylä edetä urallaan seurajoukkueesta maajoukkueeseen saakka. Samalla heille tarjotaan laadukasta valmennusta ja apua urheilijan uralla etenemisessä.

Pojissa Lännen 1-joukkue voitti turnauksen. Joukkueessa pelasivat Jyleläisistä Lauri Ahvenjärvi, Patrik Kinnunen, Viljami Poikonen ja Matias Siika-aho ja valmentajana toimi Pentti Siika-aho. Poikien 2-joukkue oli turnauksessa 7. ja Jyleläisistä mukana Aaron Huotari ja Elias Nuija.

Tytöissä Lännen 1-joukkue otti hopeaa ja mukana Jyleläisistä olivat Ella Rantakangas ja Sanni Siika-aho. 2-joukkue oli poikien tapaan 7. Tia Hanhisen pelatessa passarina ja Essi Tuomolan valmentaessa.

Sanni Siika-aho valittiin turnauksen All Stars -seitsikon passariksi. Lisäksi turnauksessa valittiin 24 poikaa ja tyttöä ikäluokan maajoukkuerippikouluryhmään. Jyleläisistä valituiksi tulivat tytöistä Sanni ja Ella sekä pojista Lauri, Matias, Patrik ja Viljami.

Lisätietoja: https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/...