Mitalisadetta, upeita suorituksia, kavereita, muistoja PowerCup 2022
Julkaistu: 13.06.2022 09.58

Mitalisadetta, upeita suorituksia, kavereita, muistoja PowerCup 2022

PowerCup 2022 tarjosi paljon upeita suorituksia, iloa, huvipuistoa, hikeä, kavereita sekä muistoja!

Jyväslentis oli reilun 100 hengen tiimillä mukana ja 10 joukkuetta osallistui peleihin omissa ikäluokissaan ja sarjoissaan.

Torstaina oli hieman haastavat olosuhteet. Muutoin keli oli aika suotuisa ulkolentopallo tapahtumalle.

JyLelle tuli menestystä!

Kultamitaleille uurastivat F-ikäisten sekajoukkue ja C-pojat tsemppisarjassa. F-ikäisten upea kehittyminen ja loistava henki takasivat ansaitusti sarjan voiton. C-pojat eivät hävinneet erääkään turnauksessa ja ainoastaan finaalissa joutui koville. Finaalin toinen erä JyLelle 29-27. Onnittelut joukkueille!

C-tytöt tsemppisarjassa vain yhdellä tappiolla viidenneksi. B-tytöt supersarjassa myös sijoitukseen 5 sekä B-tytöt tsemppisarjassa sijalle 6. Tytöillä kaikilla oli mitalipelit todella lähellä, mutta isossa turnauksessa se on pienestä kiinni. Onnea Tytöt hienoista sijoituksista!

Pienemmissä ikäluokissa oli upeaa pelaamista ja koskettavia tuuletuksia ja kannustushuutoja. JyLen junnut esiintyivät upeasti kentällä ja kentän ulkopuolella. Joukkuehenki ja yhteinen tekeminen olivat huippuluokkaa. E-tytöt supersarjan 38, D-tytöt tsemppisarjassa 54 ja supersarjassa 35, E-pojat supersarjassa 18, D-pojat supersarjassa 17.

Neljä Power päivää takana. Niissä saatiin kokea lentopallon ulkopelaamista, tavattiin kavereita, saatiin uusia kavereita, kieputtiin huvipuistossa ja ennen kaikkea mukavia muistoja ja kokemuksia. PowerCuppiahan on pelattu jo 37 vuotta, ensimmäinen PowerCup järjestettiin 1985 Jyväskylässä. Nykyisin tapahtumassa lähes 800 joukkuetta, 10 000 vierailijaa, satoja kenttiä, tuhansia pelejä.

Jyväslentis kiittää kaikkia pelaajia, vanhempia, valmentajia ja taustajoukkoja, upea PowerCup 2022. Katseet kohti 2023 ja Imatraa alkakoon!