Pelit ja turnaukset käyntiin, tervetuloa katsomoihin!
JyväsLentis ryJulkaistu: 02.10.2021 10.05

Pelit ja turnaukset käyntiin, tervetuloa katsomoihin!

JyLen joukkueiden pelit ja turnaukset käynnistyvät ja katsojat ovat tervetulleita kannustamaan!

Noudatetaan viranomaisohjeita ja järjestetään yhdessä turvallisia tapahtumia, niin saamme nauttia peleistä paikan päällä!

Ensimmäisenä pelinsä aloittavat tänä viikonloppuna E- ja C-juniorit sekä naisten 2-sarjajoukkue.

Ensimmäisenä kotiturnaukset aloittavat C-tytöt, jotka pelaavat tason mittausturnauksen lauantaina Graniitin halli 2:ssa. Klo 10.30 vastassa on Korpilahden Pyrintö ja klo 13.30 Nurmon Jymyn MM-K -joukkue. C-pojat puolestaan matkaavat lauantaina Orivedelle, missä vastassa ovat Ylöjärven Ryhti, Oriveden Ponnistus ja Vilppulan Tähti. E-junnujen sekasarjassa pelinsä aloittavat lauantaina Saarijärvellä JyLe Haukat (pojat) ja JyLe Joutsenet (tytöt)

Sunnuntaina on lentistä tarjolla kahdessa paikassa: E-tytöt ja -pojat pelaavat Huhtasuon yhtenäiskoululla oman sekasarjan turnauksensa. Mukana JyLe Haikarat (tytöt) ja JyLe Kotkat (pojat). Pelit käynnistyvät klo 10.00 ja viimeiset pelit klo 13.20. Naisten 2-sarja käynnistyy Graniitissa, kun JyLeä vastaan asettuu Pieksämäen Tsemppi. Peli käyntiin klo 14.00.

Otteluiden tuloksia voi seurata Torneopalista, mistä kaikki JyLen pelit löytyvät täältä: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/lentisseurat.....

Ottakaa seurantaa myös joukkueiden omat Insta-tilit, joihin päivityksiä tulee päivän mittaan.