JyLen juniorit 12 pelaajan voimin B-junioreiden alue-SM-turnauksessa
JyväsLentis ryJulkaistu: 02.10.2021 10.30

JyLen juniorit 12 pelaajan voimin B-junioreiden alue-SM-turnauksessa

B-ikäisten alue-SM-turnaus pelattiin Salossa 24.-26.9.2021. Turnaukseen osallistuu viiden alueen B-ikäisten parhaimmisto eli yhteensä n. 100 junioria. Alueellisen katsastus- leiritys- ja SM-turnausjärjestelmän tavoitteena on tarjota nuorille lahjakkaille lentopalloilijoille väylä edetä urallaan seurajoukkueesta maajoukkueeseen saakka. Jyväskylä kuuluu Lännen alueeseen, joten JyLe-junnut pelaavat Lännen joukkueissa.

Tällä kertaa Lännen joukkueet eivät tehneet turnauksessa huipputulosta viime vuotisen tuplavoiton tapaan. Nyt oli Lounaan vuoro viedä voitto sekä tytöissä että pojissa.

Tytöissä Lännen 1-joukkue oli 4. ja mukana Jyleläisistä olivat Krista Kämppi, Ella Rantakangas, Helmi Rantala ja Sanni Siika-aho. 2-joukkue oli 7. ja Jyleläisistä joukkueessa pelasivat Henni Bruce ja Jasmin Storck.

Pojissa Lännen 1-joukkue oli 5. ja joukkueessa pelasivat Jyleläisistä Oskari Murtoniemi ja Matias Siika-aho. Poikien 2-joukkue oli turnauksessa 8. ja Jyleläisistä mukana Konsta Luttinen, Viljami Mäyrä, Niko Pennanen ja Timothy Sivonen.

Lisätietoja: https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/...