JyväsLentis hakee valmennuspäällikköä
JyväsLentis ryJulkaistu: 21.12.2021 12.23

JyväsLentis hakee valmennuspäällikköä

JyväsLentis on yksi Suomen suurimmista lentopalloseuroista ja Olympiakomitean lasten ja nuorten Tähtiseura. Kaudella 2021-22 seuralla on joukkue lähes kaikissa tyttöjen ja poikien ikäluokissa sekä naisten että miesten 2-sarjassa. Lisäksi kesäisin JyLe on aktiivinen beach volley -toimija. JyLe haluaa panostaa junioreiden urheilutoiminnan kehittämiseen ja hakee nyt täysipäiväistä valmennuspäällikköä.

Valmennuspäällikkö

Tehtävään valittavalta odotamme soveltuvaa koulutusta sekä vankkaa kokemusta lentopallovalmennuksesta ja mahdollisesti myös valmennuspäällikön tehtävistä. Haemme tehtävään johtamis- ja organisointikykyistä, vuorovaikutustaitoista ja hyvin ihmisten kanssa toimeentulevaa henkilöä, joka omaa hyvät tietotekniset taidot sekä suulliset ja kirjalliset esitystaidot.

Työnkuvaan kuuluvat mm. seuran valmennuksen linjaus ja valmentajien mentorointi sekä tukeminen sekä urheiluakatemian lentopallovalmennus. Tehtävään sisältyy lisäksi seuran hallinnollisia tehtäviä sekä osallistuminen seuran toimintojen kehittämiseen ja muut erikseen yhdessä sovitut tehtävät. Työnkuvaa tarkennetaan yhdessä tehtävään valittavan henkilön kanssa. Tehtävän työaika on keskimäärin 40 tuntia viikossa.

Toistaiseksi voimassa oleva tehtävä käynnistyy yhteisesti sovittuna ajankohtana, tavoitteellisesti kevään 2022 aikana.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen 31.1.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: mikko.hayrinen@kihu.fi. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävistä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota hakemisen kanssa viime hetkeen, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, ole yhteydessä pj. Mikko Häyriseen (0400 185 513, mikko.hayrinen@kihu.fi)

Valitulta henkilöltä tarkastetaan ennen työn aloittamista alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.