​B-pojat SM-finaaleihin Kempeleeseen!
Julkaistu: 22.04.2022 17.14

​B-pojat SM-finaaleihin Kempeleeseen!

JyLen B-pojat voittivat välieräturnauksensa puhtaasti häviämättä erääkään ja finaalipaikka oli sillä selvä. Pojat ovat pelanneet kauden A- ja B-pooleissa. Lauantain alkulohkossa vastaan asettuu kaksi Rantaperkiön Iskun joukkuetta. Klo 11.00 vastassa on Valkoinen ja klo 13.00 Punainen. Alkulohkopelien jälkeen lauantaina on yksi tai kaksi jatkopeliä ja sunnuntaina sijoitusottelut.

Joukkueen valmentaja Janne Murtoniemi odottaa joukkueelta rentoja otteita: "Hyvillä mielin lähdetään tekemään tämän kauden parasta suoritusta. Kaikki pelaajat ovat terveinä ja viimeiset harjoitukset ovat menneet hyvin. Lähdetään haastamaan nuorella joukkueella muita. Tärkeimpänä tavoitteena on hyvän peli-ilmeen tuominen kentälle, jolloin mahdollisuuksia on vaikka mitaleille. Valtaosa joukkueesta on pelannut kaudella miesten pelejä joista onkin tullut varmuutta oman ikäluokan peleihin. Molemmat Iskun joukkueet olemme tällä kaudella jo voittaneet, mutta pelit ovat kuitenkin olleet tasaisia, joten tiukkaa vääntöä tulee. Isku - Punainen lähtee ennakkosuosikkina alkulohkoon."

Turnauksen pelejä voi seurata Lentopalloliiton Youtube-kanavan kautta: https://www.youtube.com/channel/UC-HCPff2qbYtu-wR8EB67Bw.

Tulospalvelu löytyy Torneopalista: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2021n&sarja=PBSMfin&fbclid=IwAR11iwYNgCAQm1ps4wVhxyzdOtFLDsuTUvGCdBVogBHbrhoSv8FD0eWLmGw

JyLen kokoonpano finaaleissa:

1. Pennanen Niko, yleispelaaja
4. Murtoniemi Oskari, passari
5. Poikonen Viljami, yleispelaaja
7. Sivonen Barnabas, keskipelaaja
8. Luttinen Konsta, libero
9. Ahvenjärvi Lauri, keskipelaaja
10. Sivonen Timothy, yleispelaaja
11. Mäyrä Viljami, yleispelaaja
13. Pekonen Niko, keskipelaaja
17. Siika-Aho Matias, yleispelaaja
18. Kinnunen Patrik, keskipelaaja
23. Miettunen Henrik, hakkuri

Murtoniemi Janne, Päävalmentaja
Siika-Aho Pentti, Valmentaja
Poikonen Risto, Joukkueenjohtaja