​Janne Flyktman JyväsLentiksen valmennuspäälliköksi!
JyväsLentis ryJulkaistu: 01.05.2022 16.32

​Janne Flyktman JyväsLentiksen valmennuspäälliköksi!

Janne on pitkän linjan lentopallomies, joka on lähtöjään Korpilahdelta ja vähän Suomea kierreltyään palannut Jyväskylään. Hän on pelannut ja valmentanut alkujaan Korpilahden Martissa, toiminut Keski-Lännen aluevalmennuksessa ja Keski-Suomen piirivalmennuksessa. Välillä hän "loikkasi" jalkapallon puolelle Lahden Reippaassa ja viimeksi hän on toiminut Salpiksen valmennuspäällikkönä. Lisäksi Janne on toiminut eri seurojen hallituksissa sekä Lentopalloliiton liittovaltuustossa ja kehittämisryhmässä. Kokemusta siis löytyy sekä rivivalmentajana että erilaisista hallinnollisista tehtävistä. Urheilun ulkopuolella Janne on toiminut myynti- ja markkinointitehtävissä toimien viimeksi yrittäjänä.

Jannen työnkuvan isoin tehtävä on kehittää JyLen valmennustoimintaa kouluttaen, mentoroiden ja auttaen valmentajia kehittymään entistä paremmiksi. Lisäksi jonkun verran seuran hallinnollisia tehtäviä tulee kuulumaan Jannen tehtäviin. Janne aloittaa tehtävässään toukokuun alussa.

Jannen odottaa innoissaan JyLe-pestiään: "Olen seurannut pitkään JyLen hienoa toimintaa ja kehittymistä, upeaa päästä mukaan toimintaan ja päästä antamaan oma panos seuralle ja pelaajille. Intoa löytyy varmasti."

Puheenjohtaja Mikko Häyrinen on myös tyytyväinen uuteen rekrytointiin: "Pitkän haun jälkeen löysimme Jannessa osaajan, jonka kanssa pääsemme kehittämään JyLe-toimintaa uudelle tasolle. Janne on helposti lähestyttävä ja viestintäkykyinen tekijä, joka tuo meille monipuolista osaamista valmennusosaamisen lisäksi myös muille seuran tärkeille osa-alueille."

Tervetuloa Janne JyLe-perheeseen!