Suvi Kokkonen aloittanut neljännen kauden ulkomailla hienosti
JyväsLentis ryJulkaistu: 13.11.2023 22.37

Suvi Kokkonen aloittanut neljännen kauden ulkomailla hienosti

JyväsLentiksen ja Leppäveden Lepän 23-vuotias kasvatti Suvi Kokkonen pelaa tällä kaudella Saksan viime kauden hopeajoukkueen SC Potsdamin riveissä. Alkanut kausi on Suvin neljän kausi ulkomailla, kaksi ensimmäistä hän pelasi Ranskassa Nantesissa ja edellisen kauden Saksassa Vilsbiburgissa.

Alkanut kausi on käynnistynyt Suvilta hienosti, hän kuuluu joukkueensa runkopelaajiin. Potsdam on voittanut Saksan liigan viidestä pelistä neljä ja Suvi on ollut joukkueen paras pisteentekijä kolmessa pelissä. Liigan pelaajarankingissa Suvi on tällä hetkellä kolmantena.

Potsdam pelaa myös Mestareiden liigaa ja se kohtasi ensimmäisessä pelissä Puolalaisen Grot Budowlani Łódźin vieraissa. Suvi johti Potsdamin hienoon 3-0 -vierasvoittoon tehden pelissä 18 pistettä hienolla hyökkäyspelillä. Esityksen perusteella Suvi valittiin pelin MVP:ksi.

Suvi kommentoi kauden avausta näin: ”Kausi aloitettu ja aloitettiin se heti hyvin räväkästi kahdella 3-0 -voitolla, sitten vastus vähän koveni ja hävittiin. Cupissa voitettiin ensimmäinen kierros Neuwiedia vastaan, joten palattiin voittojen tielle heti. Kausi on lähtenyt tosi kivasti käyntiin ja positiiviset fiilikset on kauden aloituksesta. Champions League alkoi viime viikolla ja oli siistiä aloittaa se 3-0 -voitolla kovasta Puolan joukkueesta! Se osoitti kyllä sitä potentiaalia mitä meissä on. Oma peli sujui myös, joten mikäs sen mukavampaa. Tosi hyvillä fiiliksillä eteenpäin kohti tulevia taistoja.”

Mestareiden liiga jatkuu 14.11. Potsdamin osalta kotiottelulla kivikovaa turkkilaisjoukkuetta Fenerbachea vastaan. Saksan liiga jatkuu puolestaan 18.11. Munsterin vieraana.