SM-välieristä 5. sija
C-pojatJulkaistu: 16.03.2024 20.00

pojat matkasivat Saloon kuuden joukkueen SM-välieräturnaukseen, missä haettiin asetelmat SM-finaaleihin, jonne kaikilla turnauksen joukkueilla oli jo paikka.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli kauden ajan voitosta voittoon edennyt Jankko, joka veikin ensimmäisen erän helposti 5-25, JyLe-poikien jalat taisivat jäädä erän ajaksi bussiin. Toiseen erään JyLe heräsi taisteluun ja erä eteni tasatahtia 13-15-tilanteeseen, sitten Jankko nykäisi ja erä Jankolle 17-25.

Toisessa pelissä vastaan asettui uusi tuttavuus KempeLe. Nyt JyLe oli hereillä heti alusta ja peli lähti käyntiin kohtuu tasaisena. Ensimmäinen erä meni kuitenkin vastustajalle 22-25. Toisen erän alku oli täysin KempeLeen ja se karkasi 8-20 -johtoon ennen kuin JyLe heräsi taisteluun, mutta kiri ei riittänyt kuin 17-25 -erätappioon.

Näin tie vei otteluun sijoista 5-6 isäntäjoukkue Salon Viestiä vastaan. Ensimmäisen erän alku oli taas vaikea ja Viesti eteni 18-25 -erävoittoon nopeaan tahtiin. Toinen erä oli puolestaan JyLen hallintaa ja erä kotiin 25-17. Kolmannessa erässä JyLen vahva peli jatkui ja erä lopulta JyLelle 15-10. Näin turnauksesta 5. sija JyLelle.

JyLen peliesitys oli turnauksen ajan hyvin vaihtelevaa, hetkittäin peli kulki todella hyvin ja välillä peli oli aika heikkoa. Turnauksesta saatiin hyvää infoa siitä, mitä pitää parantaa ennen Kuortaneen finaaleja, jotka pelataan kolmen viikon päästä.