N2 pudotuspelit jatkuvat ensi lauantaina
JyväsLentis ryJulkaistu: 17.03.2024 20.00

JyväsLentiksen naisten 2-sarjan pudotuspelit alkoivat viikonloppuna voitokkaasti Tapanilan Erää vastaan, JyLe selkeästi jatkoon toiselle kierrokselle. Pudotuspelit jatkuvat ensi viikonloppuna VaLePaa vastaan. JyLe matkustaa lauantaina Sastamalaan ja sunnuntaina ratkaistaan pudotuspelien toisen vaiheen jatkoon menijä kotona. Kotipeli on sunnuntaina 24.3.2024 klo 18 Vaajakosken liikuntahallilla.

Lauantaina joukkue otti kotiottelussaan Vaajakosken liikuntahallissa selkeän 3-0(-12,-17,-13) voiton ja lähti sunnuntain vierasotteluun Helsinkiin hyvistä asemista.

Helsingissä päävalmentaja Janne Flyktman peluutti koko joukkuetta. Tapanilan Erä tarjosi kotisalissaan tiukemman vastuksen etenkin ottelun toisessa erässä, kertoi Flyktman. Ottelu päättyi JyLen loppujen lopuksi selkeään voittoon lukemin 3-0(-17,-23,-10).

JyväsLentiksen naiset olivat vastustajaa edellä etenkin kovuudessa, iskulyönnit ja aloitussyötöt olivat tehokkaita. Joukkue tarjosi molemmissa otteluissa mainiota lentopallo viihdettä.

Kotijoukkueen hakkuri Veera Raveala palkittiin molemmissa otteluissa ansaitusti kentän parhaana. Veeran kommentit viikonlopusta: "Voitokas viikonloppu takana, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin neljännesvälieriin! Molempien pelien aikana saatiin laajasti onnistumisia koko pelaajarosterilla, ja päästiin myös rohkeasti kokeilemaan erilaisia hyökkäysratkaisuja. Kokonaisuudessaan siis onnistuneet pari päivää takana, ja koko porukka saa kyllä olla ylpeä itsestään! Tästä pelit kovenee, joten toivottavasti väki löytää tiensä hallille ensi viikon sunnuntaina."