​A-pojat päättävät kevään SM-finaaliputken
Julkaistu: 29.04.2022 13.47

​A-pojat päättävät kevään SM-finaaliputken

A-pojat pelaavat ensimmäistä kertaa JyLen historiassa SM-finaaleissa, jotka pelataan Tampereella vappuviikonloppuna. Paikka finaaleihin tuli välieräturnauksen voitolla huhtikuun alussa.

Finaaleiden alkulohkossa JyLe kohtaa lauantaina Salon Viestin klo 11.30, Nurmon Jymyn klo 15.00 ja Vammalan Lentopallon klo 18.30. Sunnuntaina vuorossa ovat sijoituspelit, joista mitalipeleihin etenevät alkulohkon 1. ja 2. Alkulohkon 3. ja 4. pelaavat puolestaan sijoista 5-8.

Joukkueen valmennustiimi odottaa joukkueelta taisteluilmettä: "Jonkin verran ollaan kärsitty viime aikoina sairasteluista ja loukkaantumisista, mutta finaaleissa joukkue on valmis taistelemaan jokaisen pelin voitosta. Tärkeää on löytää oikea rentous ja hyvä joukkuehenki sekä olla valmis taistelemaan jokaisessa tilanteessa. Viesti on turnauksen suuri ennakkosuosikki, mutta muut joukkueet ovat etukäteen hyvin tasaisia, joten tiukkoja vääntöjä on varmasti luvassa läpi turnauksen."

Turnauksen pelejä voi seurata paikan päällä tai etänä Lentopalloliiton Youtube-kanavan kautta: https://www.youtube.com/channel/UC-HCPff2qbYtu-wR8...

Tulospalvelu löytyy Torneopalista: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2021n&sarja=PASMfin

JyLen kokoonpano finaaleissa:
3. Huotari Elias, passari
4. Murtoniemi Oskari, passari
5. Keinonen Otto, yleispelaaja
7. Rintala Mikko, keskipelaaja
8. Lehtosalo Niko, yleispelaaja
11. Mäyrä Viljami, yleispelaaja
17. Siika-Aho Matias, yleispelaaja
18. Luttinen Konsta, libero
21. Miro Mård, hakkuri
22. Oksanen Aleksi, yleispelaaja

Murtoniemi Janne, Päävalmentaja
Häyrinen Mikko, Valmentaja